BONT bloemenabonnement

Heb je graag maandelijks een boeketje BONT in huis gedurende 3 - 6 - 9 of 12 maanden én aan een voordeliger tarief? 

Met een bloemenabonnement heb je 1 keer per maand recht op 1 maandboeket twv 28 euro voor een periode van 3, 6, 9 of zelfs 12 maanden. Door deze formule geniet je automatisch van een aantal BONT maandboeketjes op rij aan een voordeliger tarief.

Hoe werkt het?

Je bestelt en betaalt vooraf een BONT bloemenabonnement via de webshop. De prijs is afhankelijk van de duur van je abonnement. Je kan kiezen uit:

  • 3 maanden: 79 euro (ipv 84 euro)
  • 6 maanden: 156 euro (ipv 168 euro)
  • 9 maanden: 232 euro (ipv 252 euro)
  • 12 maanden: 308 euro (ipv 336 euro)

Je abonnement start in de maand waarop je het bestelt. Kan je er door omstandigheden een maand niet bij zijn? Laat dan zeker iets weten, dan regelen we wel iets.

 

Je haalt het boeket af in het afgesproken weekend op mijn BONT werkplek. Dit kan telkens ofwel op zaterdag 16u - 18u, ofwel op zondag 11u - 13u.*


Voor de komende maanden is er op volgende momenten een BONT maandboeket beschikbaar*:

  • 25/26 juni 2022
  • 30/31 juli 2022
  • 27/28 augustus 2022

*Data en tijdstippen kunnen onverwachts nog wijzigen.

Of scoor je graag met een BONT bloemenabonnement als kado?

Je bestelt en betaalt het BONT bloemenabonnement op dezelfde manier zoals hierboven omschreven en je duidt aan dat je het als kado wil bestellen. Laat ook even weten tegen wanneer je het bloemenabonnementje nodig hebt en wil komen afhalen. Er zal tegen dan een mooi ingepakte kadokaart voor jou worden klaar gelegd. 

 

Op de kadokaart staat de duur van het abonnement aangeduid en een activeringscode. Met deze code kan de persoon die het bloemenabonnement kreeg zijn/haar abonnement activeren door een abonnement aan te kopen via de bestelpagina die overeenstemt met de duur op de kadokaart. Het abonnement start dan in de maand dat het geactiveerd wordt.