BONT Open Werkplek dagen

Klaar om het samen BONT te maken?

Wees welkom bij de 'BONT bloemen Open Werkplek Dagen'!

Ook nieuwsgierig naar een blik achter de schermen van BONT bloemen? Ik stel mijn werkplek een kleine week voor jullie open en nodig jullie graag uit om te komen curieuzeneuzen tijdens de Open Werkplek Dagen.

Wanneer?
Di 14/09: 17u - 21u (opening)
Woe 15/09 - Vr 17/09: 14u - 20u
Za 18/09: 9u - 13u


Wat? 

DOORLOPEND

Je bent volgens bovenstaande openingsuren doorlopend welkom om te shoppen of om gewoon wat sfeer op te snuiven.

 

Maandboeket september 

Er zal gedurende heel de week een maandboeket verkrijgbaar zijn.
Bestel hier je maandboeket en laat weten wanneer je het graag komt ophalen.

Droogbloemen

Ook een droogbloemenaanbod zal niet ontbreken: Bloemenringen, droogbloemboeketjes, stolpjes, ... Kom je favoriete droogbloemenwerkje uitkiezen, deze keer niet online maar wel in mijn gezellige werkplek.

Must have accessoires van MenthaXPiperita en TM Keramiek

Een zeepje, kaars, badzout of liever keramieken bloempot of vaasje? Exclusief en met veel liefde gemaakt speciaal voor deze open werkplek dagen. 

BONT vibes

Shoppen kan, maar wees ook welkom voor de sfeer, een drankje of om wat BONT vibes op te snuiven. Het wordt de moeite, beloofd!

 

EXTRA: in samenwerking met collega-ondernemers.

 

Dinsdag 14/09: OPENING met Leen van 'Diner met Streek':

Je bent welkom voor een drankje en een hapje tussen 17u en 21u en wees er als eerste bij om een BONT bloemenwerkje uit te kiezen of met een leuk accesoire naar huis te gaan van MenthaXPiperita en TM Keramiek.

De opening is gratis, maar inschrijven is vereist.

Woensdag 15/09: PLANT SESSION met Katrijn van 'Stek - Room to grow':

Kom kennismaken met Katrijn en haar planten(stekjes) tussen 17u en 19u30. Katrijn komt niet alleen. Ze zal aanwezig zijn met een selectie aan zelf verzorgde kamerplanten. Wieweet krijgt een van haar pareltjes wel een mooi plekje in jouw woonkamer? Of misschien weet zij met al haar plantenkennis wel raad in het redden van jouw plant. 

Deze sessie is gratis, maar inschrijven is vereist.

 

Donderdag 16/09: BRIDAL SESSION met Yentl en Yasmin van 'House of Sie':

Heb je binnenkort trouwplannen en mag het net dat tikkeltje meer zijn? Als er 2 vrouwen van feesten weten, dan zijn het Yentl en Yasmin wel! Kom tussen 17u en 19u30 inspiratie opdoen over het organiseren en/of de inkleding van jouw feest. Wieweet komt er wel een leuke samenwerking uit de bus! En ook BONT zal hier voor extra spektakel zorgen deze avond.

Deze sessie is gratis, maar inschrijven is vereist.

 

Vrijdag 17/09: WORKSHOP SESSION BONT bloemen - Haarspeld maken: van 18u30 tot 20u (24 euro)

Ga je graag zelf eens aan de slag met droogbloemen? Zet het weekend extra feestelijk in en kom je eigen droogbloemenhaarspeld maken. Bubbels en babbels inclusief!

Inschrijven is vereist. Je krijgt na inschrijving een e-mail met de betaalgegeven. Jouw deelname is pas definitief na het ontvangen van de betaling.

 

 

Zaterdag 18/09: WORKSHOP SESSION BONT bloemen - Droogbloemenring maken: van 9u30 tot 11u30 (42 euro)

Maak je graag zelf eens zo’n befaamde droogbloemenring? Ik leer je graag hoe het moet in combinatie met een gezellige koffieklets.

Inschrijven is vereist. Je krijgt na inschrijving een e-mail met de betaalgegeven. Jouw deelname is pas definitief na het ontvangen van de betaling.

Schrijf je hier in!