Nieuws

COMING SOON - Kant-en-klaar droogbloemenaanbod

Het BONT bloemenaanbod wordt momenteel in een nieuw jasje gestoken.

Vanaf 14/03/2021 zal de webshop voorzien worden van een kant-en-klaar droogbloemenbaanbod: bloemenringen, gevulde stolpen, interieurboeketten en af en toe ook iets in thema. Zo zie je op voorhand wat je koopt en is een last minute bestelling voortaan ook mogelijk.

De droogbloemenwebshop zal 1 à 2 keer per maand worden aangevuld, zo hoop ik aan jullie droogbloemenvragen te blijven voldoen.

Laat je toch graag nog een eigen vaas of stolp vullen of heb je een andere vraag rond maatwerk? Laat dan gerust iets weten.

 

Helaas wil dit zeggen dat ik tot 14/03/2021 GEEN droogbloembestellingen meer aanneem. Op die manier kan ik voor mezelf de tijd nemen om reeds geplaatste bestellingen af te werken en de webshop te vullen met nieuwe droogbloemenpareltjes.

 

14/03/2021: Save this date en ontdek vanaf dan het nieuwe BONT droogbloemenaanbod via de webshop. Tot dan!

 

17/02/2021

NEW -  BONT bloemenblokje

Een leuke samenwerking met vriendin en keramiste Tina Messens van TM Keramiek bracht dit BONT bloemenblokje tot stand. Dit bloemenblokje uit keramiek is helemaal handgedraaid door Tina. Met 10 staanplaatsen voor droogbloemen en een subtiel glazuur is dit een echte must have als het op decostukjes aankomt:  minimalistisch, speels en toch een zeer mooi design. Ideaal om als kadootje onder de kerstboom te leggen!
Wees er snel bij want de voorraad is beperkt!

 

Via de bestelpagina kan je voor 32,50 euro eentje aankopen.

 

27/11/2020

BONT Kerstsfeer

Om wat kerstsfeer in jullie huiskamers te brengen en jullie extra vrije tijd (met of zonder kids) wat op te vullen door lockdown 2.0, stelde ik 3 DIY-kerstpakketten samen. Met behulp van deze pakketten kunnen jullie zelf aan de slag gaan om kerstsfeer in huis te halen. En bovendien ook mega tof om met de kids te doen! Alles wat je nodig hebt om je eigen kerstdecoratiewerkje te maken zit in dit pakket. Aan de hand van een instructiefilmpje leg ik je met veel enthousiasme uit hoe je aan de slag gaat. En omdat Kerstmis nog altijd een feest is, wordt alles ook mooi en feestelijk ingepakt. It's all about the experience!

 

Er is keuze uit 3 pakketten:

1) Kerstballen en kerstkaartjes maken met droogbloemen

2) Kerstkrans op een ring maken

3) Kerstguirlande met fijne lichtsnoer

OOOOF ga voor het kerstcombipakket en neem ze alle 3!

 

Meer info kan je vinden op de pagina BONT kerstsfeer.

 

8 november 2020

NEW - BONT badzout

Jullie hebben er lang genoeg op gewacht.  Met een knipoog naar mijn ideale me-time moment en met liefde samengesteld door vriendin en herboriste Aline van Mentha x Piperita: Het BONT badzout.

 

Het recept bevat uiteraard bloemen als ingrediënt. Maar wat zit er zoal in?:

  • Roze himalayazout: heeft een hoog ijzergehalte, het verbetert onze bloedsomloop en vermindert spierontstekingen.
  • Lavendel: werkt stressverlagend
  • Rozenblaadjes: voor een goede stemming en een ontspannend gevoel
  • Goudsbloem: zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid.

 

Nu de dagen kouder en donkerder zijn en de 2de lockdown van start ging, is dit het ideale moment om wat gas terug te nemen, wat tijd te nemen voor onszelf en te genieten van een heerlijk warm bad.

 

Ook zin in een bad? Of een voetbadje voor de pechvogels zonder bad?
Je kan het badzout voor 3,90 euries bestellen via de bestelpagina.

 

2/11/2020

BONT bloemen online!

Wat vind jij ervan?

 

Eindelijk een website!
Ik ben zeer blij om jullie ook op dit kanaal te mogen verwelkomen en jullie up-to-date te houden over mijn bloemenavontuur. Enerzijds kan je hier terecht voor wat meer info over mezelf, het ontstaan van BONT bloemen en het aanbod. Anderzijds hoop ik via deze weg bestellingen makkelijker te laten verlopen, zowel voor jou als voor mezelf.

 

Uiteraard deed ik dit niet helemaal alleen. Daarom veel dank aan webmaster Simon Charlier om mij te helpen met de opmaak van deze website. En ook een dikke dankjewel aan fotografe Lisa van Brunettiproductions voor het aanleveren van de prachtige foto's.

 

Laat mij gerust weten wat je ervan vindt. Zijn er bepaalde zaken die nog duidelijker kunnen? Ik hoor het graag!

 

Voor nog meer BONT weetjes, foto's, acties, ... nodig ik jullie graag uit op mijn instagrampagina.

Veel shop- en bloemenplezier!

 

Liefs,

Kimberly

 

04/10/2020