BONT droogbloemen

Zijn verse bloemen minder je ding en ga je liever voor een eeuwig mooi droogbloemenwerkje? 

 

Het BONT droogbloemenaanbod werd in een nieuw jasje gestoken.

Sinds 14/03/2021 vind je in de webshop een een kant-en-klaar droogbloemenbaanbod: bloemenringen, gevulde stolpen, interieurboeketten en af en toe ook iets in thema. Zo zie je op voorhand wat je koopt en is een last minute bestelling voortaan ook mogelijk.

De droogbloemenwebshop zal 1 à 2 keer per maand worden aangevuld, zo hoop ik aan jullie droogbloemenvragen te blijven voldoen.

Gaat je voorkeur uit naar een bloemenring?

 

Check dan zeker de webshop!

 

Verschillende maten, kleuren, ringen ... zullen steeds beschikbaar zijn. De prijs van de bloemenring is afhankelijk van de grootte, de materiaalkeuze en de tijd en liefde die ik hierin steek :). 

 

Ik probeer er telkens iets uniek van te maken, exacte kopieën zal ik helaas niet kunnen garanderen. Bedankt alvast voor het vertrouwen!

Bestel je liever een droogbloemenwerkje op maat?

 

Laat je graag een eigen vaas of stolp vullen? Of heb je een andere vraag met betrekking tot maatwerk? Ik help je graag verder! 

 

Contacteer me hiervoor even persoonlijk via onderstaand contactformulier en geef een korte omschrijving mee van jouw wensen. Ik stuur je vervolgens een mailtje terug om verder af te stemmen.